upload_shutterstock-77233096-copy_1357291169.jpg
upload_shutterstock-77233096-copy_1357291169.jpg

EVENIMENTE


SCROLL DOWN

EVENIMENTE


Descopera totul despre vin! Esti invitatul nostru, vineri, 30 iunie incepand cu ora 18:00, pe terasa Iaki Spa! Va asteptam sa descoperim impreuna arta degustarii vinurilor Cramei Chateau Vartely si sa impartasim extraordinarele beneficii ale terapiilor cu vin. Gustari rafinate Muzica de pian interpretata de Iulian Ene Vinuri prezentate de somelier Adriana Pandele Participare Gratuita in limita locurilor disponibile Rezervari: 0241 831 192 / 0732 670 202   Crama Chateau Vartely Conform standardelor de vinificație ale lumii vechi și lumii noi, Château Vartely este o vinărie destul de tanară care a reușit într-o perioadă scurtă de timp să devină emblematică a țării sale. Vinurile de brand Château Vartely sunt prezentate la numeroase concursuri și expoziții din întreaga lume, fiind recunoscute atât de vizitatori obișnuiți, cât și de experți renumiți - participanți la Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, VinaliesInternationales, Decanter Asia Wine Awards, Concurs internațional de vin și spirit, La Selezione Del Sindaco, Prodexpo, VinoForum și alte evenimente specifice industriei. Château Vartely își propune să devină bijuteria din industria vinului, precum și o carte de vizită a Moldovei.

Descopera totul despre vin!

Esti invitatul nostru, vineri, 30 iunie incepand cu ora 18:00, pe terasa Iaki Spa!

Va asteptam sa descoperim impreuna arta degustarii vinurilor Cramei Chateau Vartely si sa impartasim extraordinarele beneficii ale terapiilor cu vin.

Gustari rafinate
Muzica de pian interpretata de Iulian Ene
Vinuri prezentate de somelier Adriana Pandele

Participare Gratuita in limita locurilor disponibile
Rezervari: 0241 831 192 / 0732 670 202

 


Crama Chateau Vartely

Conform standardelor de vinificație ale lumii vechi și lumii noi,
Château Vartely este o vinărie destul de tanară care a reușit într-o perioadă scurtă de timp să devină emblematică a țării sale.

Vinurile de brand Château Vartely sunt prezentate la numeroase concursuri și expoziții din întreaga lume, fiind recunoscute atât de vizitatori obișnuiți, cât și de experți renumiți - participanți la Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, VinaliesInternationales, Decanter Asia Wine Awards, Concurs internațional de vin și spirit, La Selezione Del Sindaco, Prodexpo, VinoForum și alte evenimente specifice industriei.
Château Vartely își propune să devină bijuteria din industria vinului, precum și o carte de vizită a Moldovei.