Pachete Spa Day

JSA_3880.jpg

Pentru EA

-          Acces SPA: piscina interioara, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, dus cervical, jacuzii, fitness;

-          Ritual corporal Salty Lagoon Therapy

Debuteaza cu un peeling enzimatic mecanic, urmat de o masca detoxifianta de argila si alge avand ca punct culminant masajul de drenare si tonifiere. Terapia are la baza sarea si algele de la Mar Menor, smochina indiana, uleiuri din limba mielului, susan, salicornia si fructe de ienupar. Durata75 minute

-          masajul relaxant al scalpului;

-          masaj facial hidratant si revigorant.

Tarif receptie 349 lei

Tarif redus: 279 lei

 

JSA_3958-Edit.jpg

*Pentru EA si EL

-         Acces Spa: piscina, saune uscate, sauna umeda, jacuzzi, dusuri cervicale, dus emotional, fitness

-         Iyashi Dome

O sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite:  producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului. Aceasta transpiratie este atat de profunda incat va elimina si metalele grele din organism.

-       Impachetare cu namol de la Marea Moarta,

-       Reflexoterapia talpilor

 Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularille de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate in masajul reflexogen principala cauza a imbolnavirilor curente, astfel prin stimularea si deblocarea organismului este de ajutat sa indeparteze compusii reziduali rezultati in urma proceselor metabolice, compusi care ingreuneaza buna functionare a organismului, ducand in timp la aparitia disfunctiilor.

Tarif receptie: 349 lei

Tarif redus: 279 lei

 

 

 

 

 

*

E atat de frumos gestul de a darui, dar nu toti suntem mereu inspirati in alegerea cadoului potrivit. Daca vrei sa aduci zambetul pe buzele unei persoane dragi ce poate fi mai potrivit decat sa ii creezi experiente de neuitat, sa-l aduci in lumea Iaki Spa.

Sunteti in pana de idei? Iata cateva propuneri:

Cadoul poate fi personalizat in functie de preferinte. In Spa Menu puteti vizualiza intreaga grila de servicii Iaki Spa.

Contactati-ne! Va ajutam noi in gasirea cadoului perfect!