Magneziul - Mineralul frumuseții

Comment

Magneziul - Mineralul frumuseții

Magneziul – Mineralul Frumuseții

Stiai că poate face minuni pentru pielea ta? De fapt, este considerat mineralul frumuseții în medicina tradițională chinezească.Acesta este necesar pentru îndeplinirea a peste 300 de reacții în organism.În plus, este al patrulea mineral cel mai prezent care se găsește în celule, după calciu, fosfor, și potasiu. Al treilea cel mai abundent mineral din apa de mare, și al optulea mineral de pe Pământ.

Beneficiile magneziului asupra frumuseții

Magneziul ajută la restabilirea nivelului de magneziu celular, acționând ca un protector celular natural, facilitând detoxifierea sigură și eficientă. Este cel care ne scapă de durerile de tot felul, dar ajută și la creșterea sănătoasă a țesutului pielii.

Administrarea magneziului pe cale transdermală este cea mai importanta cale de a creste nivelul de magneziu din organism.
- Ajută la transportul prin membrana celulară a multor substanțe biologic active: oxid nitric, calciu, magneziu, cupru, zinc, fosfor, sodiu, etc
- Dă un asopect catifelat pielii după aplicare
- Nu este iritant; in cazul aplicarii dupa barbierit da o usoara senzatie de usturime. Este normal
- Se poate folosit atat de catre adulti cat si de catre copii, inclusiv de catre femeile insarcinate sau care alapteaza
- Se poate folosi ca ulei de masaj pentru efectul relaxant
- Femeile insarcinate pot beneficia de uleiul de magneziu, de la conceptia fatului si pana la nastere. Aplicarea uleiului de mageziu in timpul sarcinii protejeaza femeia impotriva osteoporozei si creste toleranta la durere, facand nasterea mai usoara.
- Uleiul de magneziu ar trebui a[plicat pe piele pe tot parcursul anilor de crestere la copii si adolescenti, pana la varsta adulta pentru protejarea impotriva aparitie osteoporozei mai tarziu
- Copii nervosi iritabili, hiperactivi, ADHD, chiar cu autism, au deficit de magneziu, conform strudiilor si ei putand beneficia de efecetele benefice ale uleiului de magneziu.
-Magneziul poate ajuta la cresterea sintezei hormonilor anabolici, deci la formarea masei musculare, creste capacitatea de efort, relaxeaza muschii dupa un efort sustinut si reface starea generala fizica si psihica aplicat prin masaj. In timpul exercitiilor fizice, metabolismul este accelerat, cerinat de magneziu creste si implicit apare nevoia de suplimentare de magneziu.Aplicarea transdermala a uleiului de magneziu influenteaza pozitiv performanta sportivilor, prin scaderea nivelului de acid lactic.

 

La Iaki Spa te poti bucura de extraordinarele beneficii ale masajului cu ulei de magneziu!

Durata masaj: 30 de minute – 79 lei

www.iakispa.ro

 

 

 

 

 

Comment

PREGATIREA PIELII PENTRU SEZONUL ESTIVAL

Comment

PREGATIREA PIELII PENTRU SEZONUL ESTIVAL

Vara este anotimpul vacantelor, al relaxarii in natura, al “lenevelii” la soare si totodatamomentul schimbarii ritualului de ingrijire a pielii. Uscata, fara fermitate si stralucire, asa arata pielea dupa sezonul rece.

Comment