Desfasurat pe 1600 mp, Iaki Spa iti pune la dispozitie o suprafata destinata exclusiv relaxarii si starii tale de bine.

Atmosfera calda si primitoare te intampina inca din receptie, dupa care esti condus catre vestiare spatioase si bine organizate.

Facilitatile pe care le gasesti in zona umeda iti pun la dispozitie o intreaga gama de experiente ce ajuta muschii sa se elibereze de tensiune, indeparteaza stresul, imbunatatesc circulatia si sistemul imunitar: piscina cu apa incalzita la 29 de grade C, sauna umeda sau uscata, dus emotional sau cervical, jacuzzi, dus Vichy sau dus subacval.

IAKI Gym este dotat cu aparatura performanta Technogym, eficienta si usor de folosit, dar si antrenori si kinetoterapeuti bine pregatiti si implicati.

Spa Senses te introduce intr-o atmosfera intima si fascinanta generata de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuza, muzica inspirationala si nu, in ultimul rand, de caldura si magia mainilor terapeutilor. Vei castiga experiente unice cu rezultate remarcabile. Terapeutii nostri te rasfata, te echilibreaza si te infrumuseteaza in acest univers care imbina armonios priceperea oamenilor dedicati cu ingredientele si principiile active ale gamelor recunoscute pe plan international Gerovital, Intraceuticals, YonKa, Iyashi Dome, Sabio, Charme d'Orient.

Cineva spunea ca un masaj este ca un film, te relaxeaza si te provoaca la o escapada intr-o alta lume si in plus, tu devii starul. Si nici nu pierzi firul povestii daca adormi...

Parafrazand, la Iaki Spa tu evadezi din realitatea cotidiana si tu devii vedeta noastra.

Relaxarea, sentimentul reconfortant de vacanta, un "boost" de energie sau doar un plus de rasfat sunt garantate de energia binefacatoare a apei si de magia oamenilor locului.