Echilibru intre corp si minte

Terapia combină un peeling enzimatic mecanic, urmat de o mască detoxifiantă cu argilă, alge marine şi saruri din Marea Menor. Punctul culminant al tratamentului il reprezinta masajul pentru drenare si tonifiere cu ulei anticelulitic “Salty Lagoon” Spa therapy. Cei trei paşi ai ritualului sunt completaţi de concentratul marin din Marea Menor care, datorită caracteristicilor sale versatile, poate fi utilizat pentru amplificarea beneficiilor măştilor faciale si a tratamentelor corporale.

Marea Menor, situată in Regiunea Murcia (Spania), poartă titlul de cea mai mare lagună cu apă sarată din Europa. Proprietăţile cosmetice sunt garantate de multiplele beneficii ale sărurilor marine. Sarea de mare se proceseaza diferit fata de sarea obisnuită, obtinandu-se produse naturale ce au in compozitie o cantitate considerabilă de oligoelemente, precum calciu, potasiu, iod si clorură de magneziu.

Ritual recomandat pentru diminuarea tesutului adipos, exfolierea si regenerarea celulelor, detoxifierea si hidratarea organismului, relaxare fizică şi mentală!

Durata: 75 minute

Tarif: 180 lei

Comment