Ce este aquagym sau gimnastica in apă?

Aquagym este un sport care imbină exerciţiile fizice si plăcerea fără efort! Spre deosebire de sporturile pe care le practicăm la sală, aquagym este o metodă de antrenament fără impact violent asupra organismului. Nu afectează  articulaţiile si tendoanele, pune in funcţiune toti muschii corpului si relaxează atat corpul, cât si mintea.

Cui se adresează această activitate fizică?

Aquagym este un sport complex, care lucrează absolut toate grupele musculare, fiind potrivit deopotrivă bărbaţilor si femeilor, indiferent de vârstă.  Aquagym-ul este foarte indicat viitoarelor mămici. Datorită lipsei gravitaţiei si a impactelor violente, acest tip de gimnastică este ideal pentru graviduţele care işi doresc sa aibă o nastere usoară si o revenire rapidă dupa sarcină.

Beneficiile aquagym

Apa masează pielea şi permite oxigenarea ţesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatând in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.  Te ajută să slabesti si mai ales iti modelează corpul fara riscul de a-ti creşte mult masa musculară.

Aquagym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltând stabilitatea emotională si imbunătăţind relatiile sociale.

Este un sport cu adevarat distractiv, pe langa efectele sale pozitive asupra siluetei, nu putem neglijaefectele benefice asupra psihicului si starii generale.

Tarif abonament lunar fara numar limita de sesiuni – 359 lei/pers

 

 

 

Comment