PROGRAMAREA

Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de clienti necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate. Mentionati preferintele dumneavoastra. Ce tip de terapeut doriti: femeie/barbat? Confortul dumneavostra este cel mai important lucru pentru noi.

SOSIREA

Pentru satisfactia tuturor clientilor apreciem foarte mult punctualitatea. Incercati sa ajungeti in centrul spa cu cel putin 20 de minute inainte. Aveti nevoie de timp pentru a efectua procedurile de inregistrare la receptie si pentru a asigura buna desfasurare a vizitei dumneavostra. In cazul in care intarziati, vom fi obligati sa scurtam durata tratamentului.

MODIFICAREA/ANULAREA PROGRAMARILOR

Am aprecia ca anularea sau modificarea unei programari sa fie comunicata Receptiei Spa cu cel putin 24 ore inainte. In cazul clientilor cazati in hotel, procedurile anulate fara a anunta Receptia Spa cu cel putin 2 ore inainte se vor considera efectuate si se vor incasa. Clientii cazati in hotel pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.

MASAJE SI TERAPII

Masajul terapeutic se efectueaza dezbracat partial. Anumite parti ale corpului pot fi acoperite cu prosoape. Daca optati pentru mai multe proceduri, efectuati mai intai terapiile corporale, iar apoi pe cele faciale. In timpul masajului fiti liber sa comunicati terapeutului preferintele dumneavostra legate de ambientul din cadrul cabinetului de masaj, intensitatea masajului, produsele folosite si oricare alti factori care contribuie la confortul dorit.

TELEFOANE MOBILE

Pentru a asigura un mediu relaxant tuturor clientilor va recomandam sa nu folositi telefoanele in Spa. Nu va puteti relaxa daca raspundeti apelurilor telefonice, sms-urilor sau va verificati email-ul.Si  nici  persoana din apropiere nu va putea face acest lucru. V-ati putea delecta cu o carte sau o revista! De asemenea, in piscina nu se vor folosi alte sisteme audio.

PROBLEME MEDICALE

Daca nu ati beneficiat de consultatie medicala, inainte de efectuarea procedurii va recomandam sa comunicati maseurului orice afectiune medicala. Va sugeram sa va exprimati dorintele legate de procedura si sa cereti toate informatiile.

COPII

Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.

FOLOSIREA PISCINEI SI A SAUNELOR

Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei.

Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.

Este strict interzisa deplasarea fara papuci. Accesul in piscina se va face dupa trecerea prin bazinul de picioare si dupa efectuarea unui dus de prespalare, pentru inlaturarea substantelor acide sau a uleiurilor de pe corp. Intrarea in piscina se face numai in costum de baie, nu este permisa intrarea in tinuta de strada.

Sunt interzise sariturile de pe plaja bazinului in apa, alergatul pe plaja bazinului, bruscarea, scufundarea cu forta si stropirea cu apa a unui alt inotator. In caz contrar, nu ne asumam raspunderea asupra unui eventual neplaut accident.

Va rugam sa folositi toaleta din incinta piscinei. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului centrului.

In incinta piscinei, precum si a intregului centru este obligatorie si esentiala pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare. Strict interzis accesul cu bauturi alcoolice, alimente, guma de mestecat, etc.

OBIECTE PIERDUTE

Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de accea va sugeram ca obiectele de valoare sa fie purtate cu dumneavoastra, sau sa le incredintati Receptiei Spa.

PLATA SERVICIILOR

Serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.

FOLOSIREA ECHIPAMENTELOR

Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa.

SUGESTII

Recomandarile dumneavoastra sunt binevenite. Din acest motiv va rugam sa completati formularul disponibil la Receptie.    

Persoanele care incalca prezentul regulament vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces in incinta centrului.