Le Grand Classique

Curatare profunda, refacere si relaxare  

90 minute 290 Lei                                                                                       

Tratament de referinta, Le Grand Classique este compus din cinci pasi exclusivi tratamentelor Yon-Ka, pentru a obtine o curatare blanda in profunzime. Se adreseaza tuturor clientilor, indiferent de tipul de piele. Poate fi aplicat in sedinte regulate.

Vital Defense

Prevenire anti-imbatranire, antioxidant si anti-poluare

60 minute 270 Lei

Un tratament care previne aparitia semnelor imbatranirii. Cuprinde doua curatari cu argila, doua exfolieri si doua pulverizari. Este adresat cu precadere tenurilor tinere (25-35 de ani) pentru a preveni imbatranirea cauzata de factorii de mediu. Este raspunsul pentru un ten fara vitalitate si stralucire. 

Hydralessence Face/Hydrasun

Hidratare de lunga durata  

60 minute 350 Lei

Un tratament facial foarte performant ce catifeleaza si netezeste tenul. Include aplicarea a doua masti cu formule exclusiv profesionale pentru si mai multa hidratare. Cuprinde si un pas de hidratare rapida a mainilor. Se adreseaza tuturor clientilor ce au un ten deshidratat. Este recomandat inainte si dupa expunerea la soare sau inaintea aplicarii acasa a unui autobronzant. Este un tratament foarte folositor la schimbarea anotimpurilor.

Optimizer

Tratament pentru lifting facial si fermitate

60 minute 390 Lei

Tratament anti-imbatranire, in cadrul unei sedinte de Yon-Ka Optimizer se folosesc tehnici de stimulare si anti-rid. Unul dintre ingredientele cheie este Masque Lift ce contine uleiuri esentiale de geranium, lavanda si rozmarin intr-o formula exclusiv profesionala. Se adreseaza tuturor tipurilor de ten care nu au elasticitate sau dupa o pierdere considerabila in greutate.

Eclat Cocoon

Hidratare intensa si relaxare cu pietre fierbinti    

60 minute 280 Lei

Pentru a obtine un ten luminos, relaxat si hidratat, Eclat Cocoon cuprinde doua masaje - manual si cu pietre fierbinti. Aromele fructate ofera o stare de bine generala, in timp ce mastile vor lasa tenul matasos. Este un tratament care se adreseaza persoanelor care vor un tratament facial foarte relaxant, celor cu un ten deshidratat si celor care apreciaza eficienta unui tratament original.

Plaisir d'Aromes

Tratament aromatic pentru un ten luminos si relaxat  

60 minute 220 Lei

Prin excelenta un tratament foarte relaxant, Plaisir d'Aromes este raspunsul pentru persoanele foarte stresante sau care au nevoie de un tratament facial care sa le redea stralucirea tenului. Este puternic oxigenant prin aromele sale de rozmarin si fructe.

Escale beaute

Pauza de frumusete  

30 minute 150 Lei

Un tratament scurt, dar complet, potrivit pentru un prim contact cu lumea Yon-Ka. 

Intermezzo

Intalnire cu frumusetea oferita de plante

15 minute 65 Lei

Un tratament de 15 de minute ce reprezinta o introducere in lumea ingrijirii Yon-Ka. 

Men Express

Redarea luminozitatii                   

30 minute 145 Lei

In acest tratament accesibil si de scurta durata, clientii vor putea descoperi lumea Yon-Ka si se vor bucura de un ten luminos si relaxat dupa doar 30 de minute.

Men Intensive

Curatare in profunzime a porilor si relaxare

60 minute 270 Lei

Tratament adaptat nevoilor tenurilor masculine, Men Intensive se adreseaza tuturor clientilor, indiferent de tipul tenului sau de varsta. Este cel mai eficient atunci cand este aplicat in sedinte regulate. Consta in cinci pasi exclusivi Yon-Ka pentru curatare blanda si masaj aromatic relaxant pentru a dezvalui un ten luminos, fie in varianta sa pentru curatare profunda, fie in cea pentru hidratare si efect anti-ageing.